Groepsaccommodatie

U wilt een weekend weg met familie om weer eens lekker bij elkaar te zijn.
Wij bieden u dan de accommodatie die daar uitermate geschikt voor is. Ook kunt u natuurlijk bij ons terecht met de (sport)vereniging en laten we de schoolkampen niet vergeten.
De accommodatie is ruim van opzet en beschikt natuurlijk over alle voorzieningen die een prettig verblijf garanderen. Zowel beneden als boven zijn slaapkamers van 2 tot 10 personen met een maximum van 70 bedden.
U kunt dus met een grote groep komen maar vaak komen er ook kleine groepen die dan natuurlijk veel privacy hebben. De keuken is van alle gemakken voorzien met o.a. een vaatwasser,magnetron een groot fornuis,koelkast en vriezer en natuurlijk het servies e.d. Op het terrein is nog een zaal die ingericht is met diverse spelen zoals tafeltennis en voetbalspel.
Deze zaal wordt met name veel gebruikt door de jeugd en is een uitkomst als het weer even niet mee zit. Tot slot is er een groot buitenterrein met sportveld waar u gebruik van kunt maken.

BELEEF HET SAMEN OP DE ESKAMP!

De groepsaccommodatie is goed uitgerust en geschikt voor groepen van 20 tot 70 personen. Wij garanderen u het alleenrecht, dus heel veel privacy.
Op de benedenverdieping zijn er drie slaapkamers, één grote doucheruimte en 6 toiletten. Op de bovenverdieping zijn er 6 slaapkamers, 6 douches en 4 toiletten. De keuken is compleet uitgerust en voorzien van een afwasmachine.

Zaal begin 2019 volledig opnieuw ingericht met behoud van authentieke karakter.

Ook kunnen wij voor u het ontbijt, de lunch en een (eenvoudige) warme maaltijd verzorgen.
Uw boodschappen kunnen geheel verzorgd én bezorgd worden door de plaatselijke supermarkt .
Voor een uitstekende BBQ of een ander lekker stukje ambachtelijk vlees kunt u terecht bij onze dorpsslager.

 Om het feest compleet te maken beschikken wij over een eigen springkussen.

 Deze is tegen een meerprijs bij te boeken.

Prijzen 2021

januari, februari, december:

- vrijdag t/m zondag : € 960,-
maart en november:
- vrijdag t/m zondag: € 1070,- 
april t/m oktober:
- vrijdag t/m zondag : € 1210,-
- maandag t/m woensdag : € 770,-
- woensdag t/m vrijdag : € 870,-
- dinsdag t/m vrijdag : € 1170,-
- maandag t/m vrijdag : € 1385,-
- vrijdag t/m vrijdag : € 2320,-

-prijzen gelden tot 32 personen,
voor elke persoon extra € 9,00 p.p.p.n.
-dag gasten bij meer dan 32 pers., € 3,00 p.p.

-prijzen zijn inclusief gas, water, elektra én de eindschoonmaak.
-prijzen zijn exclusief toeristenbelasting € 1,10 p.p.p.n.
-prijzen feestdagen op aanvraag.

-prijzen zijn onder voorbehoud.

 

Beschikbaarheidskalender:

 

Groepen Overijssel is een vereniging van zelfstandige groepsaccommodaties die met elkaar samenwerken. Door de diversiteit van de accommodaties kunnen de aangesloten bedrijven u een zeer veelzijdig aanbod doen. Of u nu op zoek bent voor een familieweekend, een jeugdkamp of een bedrijfsuitje met outdoor-activiteiten. Er zit voor iedereen een geschikte accommodatie tussen. Ook zijn er meerdere accommodaties aangepast voor mensen met een beperking.

Om u als gast een basiskwaliteit te bieden, zijn alle aangesloten bedrijven lid van de Recron (Recreatie Ondernemers Nederland) en geclassificeerd met 1 of meer sterren. Deze classificatie gebeurd door de Stichting Keurmerk Milieu, Veiligheid en Kwaliteit in samenwerking met Recron en is een vervolg op de classificaties die de ANWB voorheen uitvoerde. Deze classificatie wordt door de bedrijven gezien als een belangrijke manier om zich te onderscheiden van collega-bedrijven.

Kwaliteit in combinatie met gastvrijheid en gezelligheid maakt dat u zich met uw groep zeker thuis zult voelen bij één van de aangesloten bedrijven. Wij wensen u veel succes bij het zoeken naar een geschikte locatie en alvast veel plezier tijdens uw verblijf bij één van ons.
 
Bij de accommodaties van Groepen Overijssel bent u verzekerd van een goed beeld van het Overijsselse natuurschoon. Wilt u rust, of liever actie, kanovaren of paardrijden, u zegt het maar. De mogelijkheden zijn bijna onbegrensd. De gastheren en vrouwen zijn altijd bereid u hulp te bieden bij het samenstellen van uw programma. En door hun veelal jarenlange ervaring kunnen zij u een veelheid aan regionale informatie verstrekken.
 
 
 
 (website) (website)  

Weth. Imminkstraat 16, Lemele

Telefoon: 0572-331259

Kroonplein 18, 8151 AZ Lemelerveld

Telefoon: 0572-371442